سرند دوار 150X250

عرض

150cm

طول

250cm

دینام

7 اسب

دسترسی: 1 در انبار

تومان۷۵.۰۰۰.۰۰۰

دسته بندی

سرند دستگاهی برای جداسازی مواد و ذرات مختلف از یکدیگر است که جایگزین الک های دستی شده است. از سرند در کارخانه ها و صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، صنایع دارویی، صنایع شیمیایی، صنایع معدنی و صنایع ساختما سازی برای جداسازی، تفکیک و الک کردن ذرات مختلف بر اساس اندازه آن ها استفاده می شود. سرند توانایی تفکیک ذرات با حجم بالا، توانایی تفکیک مواد در کمترین زمان را دارد که در نتیجه باعث افزایش تولید و افزایش کیفیت محصولات می شود.

مطالعه مفید: مشاهده محصولات سرند صنعتی

سرند دوار

سرند دوار که با نام سرند گردان میز شناخته می شود، یکی از انواع سرند است که شکلی استوانه ای دارد و به صورت افقی و با شیبی ملایم نصب می شود. این دستگاه حول محور خود دوران می کند و بار از یک سمت وارد آن می شود و با حرکت دورانی باعث تفکیک و جداسازی مواد مختلف از یکدیگر می شود. ذراتی که دارای ابعادی کوچک تر از چشمه های سرند هستند از آن عبور می کنند و ذرات درشت تر از انتهای سرند خارج می شوند.

کاربرد سرند دوار

سرند دوار

سرند دوار در صنایع مختلفی برای جداسازی مواد مورد استفاده قرار می گیرد. از این سرند ها می توان در تهیه شن و ماسه استفاده کرد. همچنین در تاسیسات شست و شوی مواد معدنی نیز از این دستگاه ها استفاده می شود. این دستگاه ها در صنایع کشاورزی و کارخانه های فرآوری مواد معدنی نیز کاربرد دارند. همچنین در تفکیک  جداسازی تراشه های چوب و بازیافت زباله ها بسیار کارآمد هستند.

مزایای استفاده از سرند دوار در صنعت

این دستگاه علاوه بر بالا بردن سرعت در انجام فرآیند جداسازی و تفکیک مواد، مزایا و فواید دیگری نیز دارد. سرند دوار را می توان به آسانی با کمک چرخ های نصب شده به پایه ها جا به جا کرد. همچنین این دستگاه توانایی جداسازی و تفکیک ذرات در اندازه و ابعاد مختلف را نیز دارد.

یکی از مهم ترین نکاتی که باید درباره سرند دوار و استفاده از آن در صنایع مختلف در نظر داشته باشید این است که این دستگاه دارای مزیت های اقتصادی است که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت:

  • کاهش تعداد نیروی انسانی
  • افزایش بازدهی کار و تولید
  • افزایش سرعت در فرآیند های کاری
  • کاهش خطا در کار و در نتیجه بهبود کیفیت کار
  • کاهش نیاز به فضای کار بزرگ
  • تسهیل دریافت استاندارد های تولید خاک، کود، کمپوست و …
  • کاهش هدر رفت مواد
  • کسب نتیجه مطلوب و دلخواه از فرآیند های تولید

انواع سرند دوار

سرند دوار بر اساس میزان ظرفیت و شرایط کاربردی در دو نوع ساخته می شود که شما می توانید به راحتی و با بررسی وب سایت این محصول را از مجموعه ماشین سازی سینا تهیه کنید. که بهتر است برای انتخاب سرند دوار مناسب از انواع آن مطلع بود.

سرند دوار چند طبقه

سرند های دوار چند طبقه از چند طبقه توری تشکیل شده اند که هر طبقه توری اندازه متفاوتی با طبقات دیگر دارد. این امر باعث می شود ذرات در اندازه و ابعاد مختلف تفکیک و جداسازی شوند.

سرند دوار ورمی کمپوست

این نوع سرند برای تولید کود ورمی کمپوست استفاده می شود. این دستگاه با شیب ملایم و حرکت دورانی خود باعث تفکیک مواد نخاله و کرم ها از کود می شوند و در نتیخه محصولی خالص و با کیفیت تولید می شود.

اجزا و قطعات اصلی سرند دوار یا ترومل

سرند دوار همانند تمامی ماشین آلات و ابزارهای صنعتی دارای قطعاتی است که هر کدام از این اجزا نقش کلیدی در فرآیندهای جداسازی و تفکیک مواد ایفا می کنند و شناخت ویژگی ها و کاربردهای این اجزا می تواند به بهبود عملکرد دستگاه کمک شایانی نماید. در ادامه این مطلب به بررسی قطعات اصل سرند دوار می پردازیم.

  • بدنه ( چادر): بدنه دستگاه که وظیفه محافظت از دیگر اجزاء را در برابر آسیب دارد، معمولاً از ورقه های فولادی ساخته می شود و به صورت استوانه ای قرار دارد تا امکان چرخش نیز فراهم شود.
  • سوراخ های سرند: سوراخ های سرند در اندازه های مختلفی طراحی و ساخته می شوند چرا که اندازه ذراتی که باید جداسازی شود با یکدیگر متفاوت است.
  • سیستم چرخشی: چرخش سرند دوار بر روی سیستم چرخشی انجام می شود و وجود این رولر ها در دستگاه، اجازه میدهد تا مواد به راحتی بچرخند و جداسزی صورت گیرد.
  • موتور: موتور دستگاه ممکن است از نوع دیزلی یا الکتریکی باشد که منبع اصلی انرژی و نیرو است.
  • محور (شفت): این قطعه وظیفه انتقال نیرو از موتور به سرند را دارد که منجر به چرخش آن می شود.
  • سیستم تغذیه: سیستم تغذیه در اکثر دستگاه های صنعتی قرار دارد که وظیفه وارد کردن مواد به دستگاه را بر عهده دارد.
  • خروجی ها: سرند دوار چندین تا خروجی در اندازه های مختلف دارد.
  • کف (پایه): پایه دستگاه به پایداری دستگاه کمک می کند.
  • سیستم جمع آوری گرد و غبار: در برخی از مدل های سرند، سیستم جمع آوری جهت کاهش آلودگی و گرد و غبار وجود دارد.

روش های افزایش بازدهی سرند چرخشی

روش های افزایش بازدهی سرند چرخشی

بالا بردن بازدهی سرند دوار می تواند تاثیر قابل توجهی در عملکرد جدا سازی مواد در صنایع مختلف داشته باشد که این امر می تواند سرعت تولید فراورده ها را افزایش داده و در نهایت منجر به سود رسانی به کسب و کار ها شود. در ادامه به بررسی چند راهکار برای افزایش بازدهی سرند می پردازیم.

تنظیمات مناسب دستگاه

یکی از مهم ترین نکاتی که باید در نظر داشته باشید این است که سرعت چرخش دستگاه یکی از عوامل موثر در بازدهی دستگاه است چرا که درصورت تنظیم دستگاه با سرعت چرخش بالا، دقت جداسازی کاهش پیدا می کند و ممکن است محموله به درستی جداسازی نشود.

استفاده از مش های مناسب

برای افزایش بازدهی سرند دوار شما باید بر اساس ماده ای که نیاز به جداسازی دارد، سایز و نوع مش مورد استفاده را انتخاب کنید چرا که مش مناسب می تواند منجر به افزایش دقت دستگاه در جداسازی شود.

سیستم تغذیه مناسب

منظور از سیستم تغذیه، سیستمی است که موادی که نیاز به جداسازی دارند را به سرند دوار انتقال می دهد، درصورتی که سیستم تغذیه به صورت مداوم و یکنواخت فعالیت داشته باشد این امر منجر به سرعت بهتر دستگاه در جداسازی مواد می شود.

بررسی و عیب یابی دوره ای دستگاه

عیب یابی دستگاه سرند دوار به صورت منظم و دوره ای یکی از عواملی است که می تواند بازدهی این دستگاه را افزایش دهد چرا که درصورت بروز هرگونه مشکلی، در اولین فرصت مشکل تشخیص داده شده و برطرف می شود و دیگر زمان و مواد اولیه هدر نخواهد رفت.

‫0/5 ‫(0 نظر)
پیمایش به بالا